Jubilate

Jubilatedagarna är kördagar för vuxna körsångare i Västerås stift som leds av några av våra förbundsdirigenter.
I mars 2015 ägde helgen rum i Malung och i mars 2016 var det Stora Tuna församling som stod värd för körsångarna. Bägge helgerna var uppskattade och lärorika. 2017-års Jubilatedagar ägde rum  i Nora 25-26 mars 2017. Inför Riksfesten i Västerås på Kristihimmelsfärdshelgen 2018 anordnades övningsdagar i Malung, Sala och Nora.

Vänliga hälsningar Marie J:son Lindh Nordenmalm, Maria Granlund och Ulrika Jonsson,                                                                                                              förbundsdirigenter för Västerås stifts kyrkosångsförbund